Vast mobiel integratie

Computer Telefoon Integratie (CTI)

other services

Omdat PBXcomplete gebruik maakt van open source software, is er veel extra functionaliteit te koppelen aan de centrale voor extra gebruiksgemak. U kunt hierbij denken aan het integreren van uw Outlook contacten met uw Voip centrale. Daarmee kunt u telefoonnummers in Outlook direct aanklikken om te bellen. Dit geldt ook voor telefoonnummers in de webbrowser of in een Windows applicatie. Ook ziet u direct welke klant er belt, omdat de klantnaam wordt weergegeven op uw beeldscherm. En om het Nieuwe Werken nog makkelijker te maken, kunt u automatisch een webpagina of programma laten openen op het moment dat u een klant aan de lijn krijgt. Dat kan bijvoorbeeld uw CRM systeem zijn, waarbij u direct de details van de bellende klant voor u ziet.


Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw Computer Telefoon Integratie wensen. De functionaliteit zoals hierboven beschreven is verkrijgbaar vanaf € 49,- eenmalig per werkplek. Neem contact met ons op om uw CTI wensen te bespreken.


Antwoordservice

answering

Voor veel kleinere bedrijven en ZZP’ers is het een hele opgave om altijd telefonisch bereikbaar te zijn. Soms laten werkzaamheden het niet toe om zelf de telefoon op te nemen. En voor het aannemen van een telefoniste/receptioniste is er meestal geen ruimte. Onze antwoordservice is een goed en betaalbaar alternatief voor een full-time telefoniste. Uw klanten worden met onze antwoordservice altijd persoonlijk te woord gestaan. Uiteraard wordt het gesprek aangenomen met uw bedrijfsnaam en kunt u zelf aangeven of er moet worden doorverbonden of dat u een terugbelnotitie via email wenst te ontvangen.
Vanaf € 27,50 per maand heeft u al uw persoonlijke telefoniste.
Bel ons voor een afspraak om onze antwoordservice te proberen.

Probeer onze Voip centrale zonder risico:
30 dagen geld terug garantie

Geen contracten. Uw abonnement is maandelijks opzegbaar!

Stap nu over